Fundatia Nationala pentru Sport si Educatie [(sau gasim un nume sugestiv tot cu initialele FCBT – ex. Fundatia pentru Contributia la Bunastarea Tinerilor)]

   Prin intermediul fundatiei noastre actionam pentru transformarea in bine a mediului socio-economic in care ne desfasuram activitatea. De asemenea, ea este entitatea purtatoare a valorilor si mesajelor noastre in randul celor carora ne adresam.

   Activitatea fundatiei se circumscrie urmatoarelor directii:
   – campanii de informare pentru popularizarea diverselor cauze, informarea publicului (ex. sport pentru sanatate, sport pentru educatia tinerilor, abordarea interdisciplinara a fotbalului s.a.)
   – proiecte si programe care vin in sprijinul comunitatilor
   – evenimente
   – demersuri media, materiale jurnalistice, reportaje radio si tv
   – reteaua de sprijin constituita din personalitati ce se bucura de o inalta recunoastere in domeniu si in societate.

   Concomitent cu obiectivele care adreseaza sportivii si populatia in general, precum si factorii de opinie, fundatia construieste o comunitate de experti care agreaza modele interdisciplinare de lucru si actiune, aliniate celor mai noi stadii ale stiintei, tehnologiei si sportului. Cu experti din comunitatea respectiva implementam diverse proiecte fundamentate pe cercetarile recente si, de asemenea, colaboram cu diverse universitati in cercetari in domeniul sportiv, al psihologiei, al tehnologiei in sport, protectiei mediului inconjurator s.a.

   Clubul FC Botosani directioneaza anual catre fundatie un procent de …% din
veniturile sale, pentru sprijinirea proiectelor si programelor fundatiei. Daca doriti sa va alaturati retelei de parteneri sau sa sprijiniti asemenea demersuri prin sponsorizari din partea companiilor, directionari din impozitul pe venituri al persoanelor, donatii, parteneriate etc. nu ezitati sa ne contactati.

Newsletter

Sign Up Now

Deveniți membru al comunității noastre online și obțineți mai rapid bilete la meciurile viitoare sau la evenimentele sportive!