2023/2024

Bilete - Abonamente

Suporterii FC Botosani au fost parte din povestea clubului si din reusitele echipei. De-a lungul celor 20 de ani de existenta fanii dedicati au impins de la spate jucatorii nostri in fiecare moment important. Istoria clubului ramane in rezultatele meciurilor si in locurile din clasament, insa ele au devenit posibile gratie energiei, entuziasmului si motivatiei transmise de fanii din tribune.

Respectam contributia lor nepretuita la reusitele noastre si ii asteptam, din nou, alaturi de noi, in noua etapa de dezvoltare. Promisiunea catre ei este aceea ca ne straduim sa facem performanta, sa fim deschisi si accesibili si ne dorim sa imbunatatim, pe cat posibil, experienta la meci.

Avem impreuna - clubul, echipa, suporterii - datoria sa construim prezentul si viitorul pe baze noi si durabile. Fii parte din aceasta noua aventura!

   Abonamentele pentru sezonul competitional 2022 – 2023 vor fi puse in vanzare începand cu data de 19 iunie 2023.

   Abonamentele sunt disponibile la casa de bilete a Stadionului „Municipal”, dar și online, pe www.fcbt.ro, respectiv www.bilete.ro, iar prețurile sunt disponibile mai jos:
 
⚽ Peluze – 180 lei
⚽ Tribuna 1, sector A si C – 300 lei
⚽ Tribuna 1, sector B – 500 lei
⚽ Tribuna 2, sector A si C – 300 lei
⚽ Tribuna 2, Sector B – 350 lei
 
Vă așteptăm în număr cât mai mare să ne fiți alături într-un nou an competițional plin de ambiții și de dorința de a ne clasa pe o poziție cât mai bună în SuperLigă! Hai Botoșani!