2022/2023

Bilete - Abonamente

Suporterii FC Botosani au fost parte din povestea clubului si din reusitele echipei. De-a lungul celor 20 de ani de existenta fanii dedicati au impins de la spate jucatorii nostri in fiecare moment important. Istoria clubului ramane in rezultatele meciurilor si in locurile din clasament, insa ele au devenit posibile gratie energiei, entuziasmului si motivatiei transmise de fanii din tribune.

Respectam contributia lor nepretuita la reusitele noastre si ii asteptam, din nou, alaturi de noi, in noua etapa de dezvoltare. Promisiunea catre ei este aceea ca ne straduim sa facem performanta, sa fim deschisi si accesibili si ne dorim sa imbunatatim, pe cat posibil, experienta la meci.

Avem impreuna - clubul, echipa, suporterii - datoria sa construim prezentul si viitorul pe baze noi si durabile. Fii parte din aceasta noua aventura!

Abonamentele pentru sezonul competitional 2022 – 2023 vor fi puse in vanzare începand cu data de 15 iunie 2022.

Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 22 iunie 2022, ulterior acestei date abonamentele putând fi achiziționate și de pe platforma online www.bilete.ro

Prețurile abonamentelor sunt:

  • Peluza Nord – 300 lei
  • Peluza Sud – 300 lei
  • Tribuna I, sector A si C – 500 lei
  • Tribuna I, sector B (acoperit) – 700 lei
  • Tribuna II, sector A,B si C – 500 lei
  • Loje – 2500 lei

Timp de o saptamana, abonatii fideli pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, in intervalul orar 9.00 – 16.00.

Newsletter

Sign Up Now

Deveniți membru al comunității noastre online și obțineți mai rapid bilete la meciurile viitoare sau la evenimentele sportive!