Flavius Stoican, antrenorul principal al FC Botoșani, s-a declarat mulțumit de utilitatea amicalului cu Poli Iași, câștigat de elevii săi cu scorul de 2-1.

„A fost un meci util, cu goluri, cu faze de poartă, important este că nu au fost jucători accidentați. Am făcut un mixt, jucători care au jucat mai puțin, le-am dat minute, pentru că trebuie să își regăsească ritmul de joc. A fost un joc bun, mă bucur pentru Mailat, că atunci când apelez la serviciile lui își face simțită prezența”, a declarat Flavius Stoican.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a fost prezent la amicalul din Copou, câștigat de botoșăneni cu scorul de 2-1. La final, Iftime le-a urat succes ieșenilor în tentativa lor de a reveni pe prima scenă.

„Un meci de Buna Vestire. Prima repriză a fost slabă, în opinia mea, a echipei noastre, cu mult dezinteres din partea unor fotbaliști pe care, sincer, mă rețin cu greu să nu le dau numele. A doua repriză a fost bună, am controlat-o, s-a văzut echipa titulară. Mi-aș dori foarte mult ca Iașiul să promoeze, să vedem meciuri cu emoții în Copou, de care pe care. Mă rog la Dumnezeu ca Poli să promoveze și să ne întâlnim în prima ligă, iar noi să-i batem aici în campionat, nu de Buna Vestire. Iașiul are de muncit acum pentru că are de câștigat un play-off, iar noi avem la rândul nostru de muncit, pentru a câștiga play-out-ul din prima ligă”, a declarat Valeriu Iftime.

Leave a comment