FC Botoșani este față în față cu o nouă finală pentru play-out. Moldovenii pleacă spre capitală cu un moral bun și gânduri mari. Chiar dacă FCSB nu a pierdut decât patru puncte din cele 15 puse în joc în 2024, jucătorii de la FC Botoșani rămân încrezători că pot obține un rezultat care să îi ajute să urce din nou în clasamentul Superligii, având în vedere rezultatele bune pe care și ei le-au consemnat în actualul an calendaristic. Alb-roș-albaștrii au reușit să obțină două victorii, două egaluri și au pierdut o singură partidă.

Duelul va fi unul al extremelor ierarhiei, iar statistica nu este nicicum una favorabilă elevilor lui Bogdan Andone. În cei 11 ani petrecuți pe prima scenă a fotbalului românesc, FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit 26 de ori atât în campionat, cât și în Cupa României, moldovenii reușind să se impună o singură dată, în anul 2019, pe când trupa de pe “Municipal” s-a impus cu scorul de 2-0, în fața ilfovenilor.

“Un meci dificil. Și statistic vorbind, joacă primul loc cu ultimul loc, adică nu e nimic de zis din punctul ăsta de vedere. Dar mai avem două zile până la joc, în care să ne pregătim și să ajungem la meci concentrați, motivați și pregătiți să facem un meci bun și un rezultat bun.” a declarat Bogdan Andone la conferința de presă premergătoare partidei.

Dintre celelalte 25 de meciuri 20 au fost adjudecate de către FCSB, iar cinci s-au încheiat indecis.
Înainte de meciul pe care cele două îl vor disputa în contul rundei cu numarul 27, FC Botoșani se află pe ultimul loc al clasamentului Superligii, cu un total de 20 de puncte acumulate, iar FCSB este pe prima poziție a ierarhiei primului eșalon, cu 55 de puncte caștigate până în prezent. Meciul dintre FCSB și FC Botoșani va avea loc duminică, 25 februarie, cu începere de la ora 20.00.

Leave a comment