FC Botoșani anunță cu deosebită plăcere că a ajuns la un acord de parteneriat cu Electroalfa, una dintre cele mai mari companii din țară specializate, printre altele, în producția de confecții metalice și de echipamente electrice de medie și joasă tensiune. Pe piața românească încă din anul 1991, aceasta dispune de patru fabrici în Botoșani, opt reprezentanțe, propriul Centru de Dezvoltare, atingând în anul 2022 o cifră de afaceri de 78 de milioane de euro, ceea ce o transformă într-unul dintre cei mai importanți jucători ai industriei energetice autohtone.

Electroalfa și-a trasat succesul pe baza unui set de valori bine stabilit, printre care se numără excelența, dedicarea, autodepășirea și armonia, valori pe care le salutăm și pe care le urmăm întocmai, în drumul nostru spre dezvoltarea sănătoasă în sportul românesc. Ne bucurăm că împărtășim astfel de bune practici cu fiecare dintre partenerii noștri, de aici și colaborarea prosperă, de care suntem siguri că vom avea parte și alături de noii noștri sponsori, care vor apărea, din acest moment, și pe echipamentul de joc al „roș-alb-albaștrilor”.

Bun venit alături de noi, Electroalfa! Fie ca această colaborare să fie însoțită de cât mai multe succese pe care să le sărbătorim împreună!

Leave a comment