Majoritatea copiilor din jurul nostru se bucura. 🙃De un gand bun, o imbratisare din partea parintilor si bunicilor, de o mangaiere, de vreo activitate speciala sau vreun cadou.

Insa cativa dintre copii nu simt aceasta bucurie fiindca sufera de autism si/sau de alte dizabilitati. 😔In lumea lor este altfel.

🚩Pentru acesti copii mai putin norocosi, precum si pentru 👪familiile lor, Asociatia “Suflete Albastre” din Botosani organizeaza un 🏃‍♂️cros caritabil in 🌿Poienita Agrotur, de pe raza Comunei Sulita.

Evenimentul va avea loc pe 2 Iulie 2022. 🏁Startul se va da incepand cu ora 🕚11.00, pe 2 trasee – unul de 15 km si celalalt de 4 km🏃‍♀️.

🎫Biletele pot fi cumparate de la link-ul

https://www.cronometrajonline.ro/…/alergam-pentru…/

Evenimentul a ajuns la cea de-a II-a editie, iar participantii de anul trecut au fost deosebit de incantati.😍

💰Fondurile stranse prin 💸vanzarea biletelor vor face posibila organizarea scolii de vara prin care Asociatia “Suflete Albastre” va desfasura timp de 3 saptamani activitati pentru integrarea copiilor care sufera de autism.

In calitate de sponsor al evenimentului, FC Botosani va inmana prin tragere la sorti un 👕tricou de joc, purtat in mod obisnuit cu numarul 1 de catre portarul nostru, uneia dintre persoanele care va sustine demersul Asociatiei prin urmatoarele gesturi (conditii cumulative de participare):

– va posta un comentariu care sa includa si #sufletealbastre

De ex.: Sprijin pentru #sufletealbastre

– si va da share pe Facebook acestei postari.

🍀Tragerea la sorti se va face folosind Random.org luni, 6 Iunie. Vor participa la extragere persoanele care isi arata sprijinul lor pana duminica, 05.06, la ora 24.00.

🤚Persoana castigatoare va fi contactata prin mesaj privat in vederea inmanarii premiului si va putea opta pentru personalizarea tricoului.

Leave a comment