Luni s-a disputat ultima partidă a etapei a 7-a din Playout când roș-alb-albaștrii au întâlnit formația CS Mioveni. Elevii lui Marius Croitoru au învins cu scorul de 2-0 prin golurile lui Victor Dican din minutul 70 și Andrei Patache din minutul 84.

Echipele de start:

CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Panait, Lixandru, Trif – Buziuc, Rusu, Coșereanu
Rezerve: Ducan, Oancea, Al. Iacob, Șerbănică, D. Toma, Dumitriu, Raicea, Sanoh, Tomczyk
Antrenor: Alexandru Pelici

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Dican, Haruț – Tîrcoveanu, Papa, Mailat – M. Roman
Rezerve: M. Contra, Florescu, Petkovski, Lupeta, D. Croitoru, Dragu, Patache, Barbosa Santos, E. David
Antrenor: Marius Croitoru

Prima repriză a fost una fără prea multe ocazii de poartă. CS Mioveni are primul șut pe poartă în minutul 8, dar Rdi Pap respinge în corner. Prima ocazie la poarta gazdelor vine în minutul 20, când Roman, după o aruncare de la margine, centrează pe spate pentru Mailat, care reia pe lângă poartă.

Prima ocazie a părții secunde o are Enriko Papa care primește o pasă în careu dar nu reușește să trimită mingea în plasa porții, însă în minutul 70, în urma unui corner executat de Țigănașu, Victor Dican reușește să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Marius Croitoru face o schimbare insiparată în minutul 75 introducând-ul în teren pe Patache, iar după 10 minute duce scorul la 2-0, fiind primul gol din carieră înscris în Liga 1.

Cu victoria de la Mioveni, elevii lui Marius Croitoru revin pe poziția secundă în clasament, la distanță de un punct față de liderul Rapid București. Etapa viitoare FC Botoșani întâlnește pe teren propriu formația Dinamo București, meci ce se va disputa vineri, 6 mai de la ora 20.30.

Leave a comment