Este nevoie de o minge, un teren și fotbaliști pentru a juca fotbal, dar unde ar mai fi farmecul fără suporterii care încurajează în fiecare minut pentru echipa favorită?

La fiecare meci, ne-ați demonstrat că susținerea voastră joacă un rol cheie în rezultatele echipei, dovadă fiind un nou sezon în elita fotbalului din România, de care ne dorim să ne putem bucura împreună. Cu acest prilej, vă anunțăm că, oficial, punem la vânzare noile abonamente pentru sezonul competițional 2024-2025, începând cu data de 18.06.2024, cu următoare prețuri:

Tribuna 1B – 500 lei

Tribuna 2B – 400 lei

Tribuna 1, sect. A și C – 350 lei

Tribuna 2, sect. A și C – 350 lei

Peluze – 250 lei

Casa de bilete a stadionului „Municipal” vă așteaptă de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00, iar suporterii care își vor procura noile abonamente vor primi, gratuit, o eșarfă cu însemnele clubului.

Suntem pregătiți să întâmpinăm noile provocări din SuperLigă și să le arătăm tuturor, împreună, că ne merităm locul și că țintim tot mai sus. Vă așteptăm, așadar, să vă achiziționați noile abonamente și să fiți, în continuare „al 12-lea jucător”, cel care face diferența! Hai, Botoșani!

Leave a comment