🙏 Săptămâna Mare ne determină să fim mai empatici și mai binevoitori decât de obicei, iar FC Botoșani nu face excepție. Astfel, jucătorii noștri, împreună cu tehnicianul Flavius Stoican, le-au făcut o vizită seniorilor aflați la Casa de Odihnă „Sfântul Nicolae” și i-au surprins cu un gând pozitiv și un mic dar care să le facă mai frumoase Sărbătorile Pascale.

🗣️ Antrenorul Flavius Stoican și-a manifestat, direct de la fața locului, mulțumirea că echipa sa a reușit să le ofere un „dar din inimă” seniorilor de la Casa de Odihnă, într-o perioadă atât de însemnată pentru noi toți, iar căpitanul Victor Dican a recunoscut că viața de fotbalist aduce multe avantaje pe care merită să le împărtășească cu cei mai puțin norocoși.

🤝 Le mulțumim partenerilor noștri, care ne-au fost alături în realizarea acestui demers: Carrefour Botosani, Panifcom, Five Continents, Botoșani Shopping Center, Cotnari și Prodalcom! Ne bucurăm că avem parteneri de nădejde, cu ajutorul cărora le-am putut fi de ajutor celor aflați la nevoie!

Leave a comment