Jucatorii echipei FC Botoșani au intrat pe teren cu banderole negre și un banner cu un mesaj de susținere pentru colegul lor Eduard Florescu. Acesta trece, alături de partenera sa de viață, prin momente cumplite. Bebelușul născut prematur a decedat la câteva ore după ce medicii au fost nevoiți să îl scoată, iar mama a fost trimisă cu elicopterul la Iași. „Alături de Andreea și Edi Florescu” a fost mesajul pe care fotbalșitii l-au afișat, partida fiind precedată de un moment de reculegere.

Jucatorii echipei FC Botoșani au intrat pe teren cu banderole negre și un banner cu un mesaj de susținere pentru colegul lor Eduard Florescu. Acesta trece, alături de partenera sa de viață, prin momente cumplite. Bebelușul născut prematur a decedat la câteva ore după ce medicii au fost nevoiți să îl scoată, iar mama a fost trimisă cu elicopterul la Iași.

„Alături de Andreea și Edi Florescu” a fost mesajul pe care fotbalișitii l-au afișat, partida fiind precedată de un moment de reculegere.

La meciul de ieri cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Andrei Patache, cel mai longeviv jucător din lotul echipei, a primit tricoul cu numărul 200 în prima ligă a țării, bornă pe care a atins-o recent. Cea care i-a înmânat tricoul a fost fetița sa, Alessia, în vârstă de 8 ani, momentul fiind aplaudat la scenă deschisă de toți cei prezenți pe stadion.

Leave a comment