FC Botoșani demarează o nouă campanie umanitară. După ce în trecut a reușit să schimbe cu adevărat destine prin campaniile umanitare în care a fost implicat, clubul nostru se implică într-o nouă acțiune de suflet!

Reprezentanții FC Botoșani au răspuns promt apelului lansat de Ovidiu Caia, unul dintre ambulanţierii Servicului Județean de Ambulanţă (SJA), de a veni în sprijinul unuia dintre cei mai vechi şi respectaţi asistenţi din cadrul Unităţii de Primiri Urgențe (UPU), Valentin Mihalache, care se luptă cu o boală gravă.

După ce au aflat diagnosticul, colegii lui Valentin Mihalache au făcut front comun şi încearcă să îl ajute cum pot pentru a strânge cât mai mulți bani având în vedere că acesta va nevoie de o intervenţie chirurgicală, care este extrem de costisitoare.

Primul din familia FC Botoșani care a sărit în ajutor la aflarea acestui caz a fost „unicul căpitan”, Mihai Roman. Acesta și-a donat tricoul de joc, acesta fiind scos la licitație pe rețeaua proprie de socializare de Facebook de către Ovidiu Caia, fiind achiziționat ulterior cu suma de 1.300 lei.

Prezent la conferința de presă organizată de FC Botoșani în vederea mediatizării cazului asistentului botoșănean, Mihai Roman, a făcut un apel la semeni și le-a cerut totodată și altor jucători să-i urmeze exemplul și să-și doneze tricoruile de joc pentru ca acestea să fie scoase la licitație, pentru a se strange cât mai mulți bani pentru Valentin Mihalache.

De altfel, la meciul de vineri, ora 18:45, cu UTA Arad, meci contând pentru runda a 10-a din SuperLigă, jucătorii vor ieși pe teren purtând tricouri cu chipul lui Valentin Mihalache și un banner de susținere pentru acesta (n.r. „Alături de Valentin Mihalache).

De asemenea, botoşănenii care vor veni pe stadion la meciul cu UTA Arad vor putea să doneze şi ei sume modice pentru aceeași cauză. Asta pentru că pe stadion vor fi prezente mai multe urne mobile în care spectatorii vor putea dona în cadrul campaniei „Alături de Valentin Mihalache”. Toate fondurile colectate în urma acestei acțiuni vor fi direcționate către Valentin Mihalache.

Leave a comment